Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2008 22:52 - Ритуално ЕМО-самоубийство шокира Благоевград !!!
Автор: cvetka Категория: Забавление   
Прочетен: 9066 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 31.03.2008 23:03


Здравейте ! Днес прочетох една статия от сайта : днес.бг и се шокирах !

31.03.2008 13:01   image 187
image
Снимка: emoware.org

Две 14-годишни момичета хвърлиха в ужас хиляди родители, след като се разбра, че самоубийството им се дължи на популярния сред тийнейджърите Emo Style.

Момичетата са от Благоевград и са учили във II ОУ, предаде вестник „Струма“.

Ръководството на училището е шокирано. Директорът свика родителите на среща, за да ги предупреди за нелепата тенденция все повече тийнейджъри да се включват към ЕМО - стила.

Децата се самоубили ритуално, като си прерязали вените с бръснарско ножче.

Девизът на 14-годишните Мишел от 7 “а” и Нели от 7 “б” бил “Кухнята, ножът, вените, край на проблемите!”.

Наскоро 15-годишно момиче от Бургас, също почитател на ЕМО-модата, едва не загина от алкохолно натравяне.

Младежите, които са част от EMO-групата, са известни със своята емоционалност. Те не търсят никакво внимание и помощ и се възприемат като обект на социално насилие и несправедливост.

Почитателите на Emo Style са част от една различна култура, включваща и специална мода за обличане и музика.

~~~~~~~~

Аз нямам нищо против стила ... начина и на обличане и т.н. , но според мен децата от както нашумя този стил в България може би почнаха да му подръжават , зашото е нещо ново и различно ... Според мен те си мислят ,че ще станат по интиресни , ще ги гледат постоянно , което явно и харесва много ... Но това самоубиване е най - голямата грешка , която могат да направят ! Не стилът е виновен ! Не разбирате ли , че някой ги кара да го направят , и това е дявола ! Всички ние знаем , че децата са много поддатливи , влияят се от другите . Няма лошо да се обличаш като емо ... да се гримираш ... но всичко си има граници . Ни трябва да се прекалява с тези неща ! Просто бъдете себе си !!! Деца ... има време да растете ... не прибързвайте ! Мислете преди да направите нещо ! Помислете има ли смисъл да си причиняваш сам болка ? Родителите ви как ще се почувстват , ако си режете вените ? Те са ви създали ... и те ви отглеждат , защото ви обичат ... НЕ ПРИЧИНЯВАЙТЕ ТАЗИ БОЛКА НА ТЯХ И НА СЕБЕ СИ !!!
Като искате да се впишете в емо стила ... ок ... но не си посягайте на живота !!!
Това е от мен ... дано да се замислите !!!

Надявам се никой да не се сърди , но искам да постна н,колко мнения от сайта послучай тази статия :

1-
What?! От: EmIi what the hell?! какво по дяволите ви прихваща?!
1.Em0 идва от английски и означава emotional, което на български ще рече просто емоционален.... това не значи, че всички ще скачаме да се самоубиваме....
Брех!!! абе хора съвземете се...!!! тука има хора, които пишат просто ей така колкото и тях да ги има OMFG спрете се !!! всички сте настроени зле към емотата... тва, че някои си втълпяват, че ТРЯБВА да си срежат веничките... като тва се предполага, че трябва да им реши проблемите... тва съвсем не значи, че всяко емо мисли по същия начин и непременно го е страх от живота и от предстоящото... тва би значело, че всеки втори teenager утре би си прерязал венита ... ДА, ама НЕ...

2 - 21:47 - От: Анонимен харесал си някой "емо" прическа-ставам емо.Чул,4е си режат вените,давай нали съм емо ся трябва,както правят емотата да си прережа вените и аз.

3- 20:20 - huh От: so emo it hurts ;p 1-во - тия момичета просто са със слаба психика аз също слушам емо музика обличам се емо стайл имам такова ножче на врата. Да ама аз не съм тръгнал да се режа... тва, че те са се нарязали не значи че всички са такива не слагайте всички по общ знаменател... те момичетата чуват че тва се пее по емо песните за рязане на вени за тъп живот... зарязва ги приятел, здърпват се с родители или квото ид а било негативно събитие и се нарязват... тва значи че те не са стабилно психически но те са отделни случай не може да каже всички дето слушат и се обличат по емо стайла са п*дераси или да кажеш умрете емове тва е тъпо и селско ---- ( тук съм напълно съгласна ... прочетете много довре това мниние и се замислете )

4-
19:36 - What the hell?! От: EmIi ще ви кажа едно... в това да слушаш Em0, Em0core, hardcore и още подобно няма нищо лошо... музиката не възпитава човека... той е въззпитаван от родителите си и от обществото... лично мое мнение е че обществото, в което живеем е скапано... не търсете вина в стила, а в него... Em0-то нашумя тази година... и ми стана странно как изведнъж креснаха "аз съм ЕМО"... е да ама не си там е проблема! че всичко се превърна в мода... аз мога да кажа, че слушам Em0 от доста време... а това, че са се рязали, това е отново нашата скъпа мода... понякога е зов за помощ, а друг път проява на слабост... емотата са деца с проблеми, които не трябва да бъдат сочени с пръст... а имат нужда от помощ и още нещо това, че се обличаш в Em0 StYlE... съвсем не значи, че си емо, защото така наречените таз годишни емота... не знаят кой стил се нарича Em0... така, че нека не викат "аз съм емо" след като са си купили примерно кецове...
ДЕЦА ... БЪДЕТЕ СИ ЕМОТА КАТО ТОЛКОВА МНОГО ИМ СЕ КЕФИТЕ , НО НЕ ПРАВЕТЕ ТАЗИ ГРЕШКА , КОЯТО СА НАПРАВИЛИ ТЕЗИ МОМИЧЕТА !!!


Тагове:   Благоевград,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: cvetka
Категория: Забавление
Прочетен: 1197721
Постинги: 213
Коментари: 655
Гласове: 2552
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930